Mérnökcsapatunk referenciái

Gépészeti tervezés

Az ipar különböző területein jelentkező tervezési feladatok elvégzésével állunk az Ön rendelkezésére. 3D gépészeti modellek és műszaki dokumentáció elkészítését vállaljuk a megrendelő igénye szerint. A 3D-ben megtervezett konstrukciók gyártás előtti ellenőrzésére a mozgásszimuláció (mozgáspályák meghatározása, ütközésvizsgálat) és virtuális szerelés segítségével nyílik lehetőség, továbbá hőtechnikai és szilárdságtani szimulációkat is végzünk, ezzel időt és pénzt spórolva a fejlesztési folyamat során. Mindemellet már meglévő gépek és berendezések dokumentációjának elkészítését, fejlesztését is vállaljuk.


PH mérő berendezés fejlesztése

Saját fejlesztésű kísérleti pH mérő berendezésünk, mely ideális mezőgazdasági, élelmiszeripari, és labortechnikai alkalmazásokra egyaránt. Egyedi berendezések gépészeti tervezését, fejlesztését vállaljuk az Ön igénye szerint.


Perisztaltikus szivattyú

Adagoló szivattyúk/ szivattyú központok tervezése precíz adagolás igényű alkalmazásokra. Pl.: Labor adagolók, mezőgazdasági szerek adagolása, folyadék keverő alkalmazások...


Műanyag adagoló robot tisztító állomás

Robot adagoló fej ciklusonkénti tiszítására tervezett állomás gépészeti tervei, amely áll egy pneumatikus munkahengerrel zárható fedelű oldószer tartályból, egy forgatható szivacsból, valamint egy tisztító keféből. Szerszámok, készülékek gépészeti tervezését vállaljuk az Ön igénye szerint!


Hőszivattyú vezérlő automatika

Fűtési és hűtési alkalmazásokra fejlesztett PLC alapú vezérlő, amely vezérli a hőszivattyú működését és a hozzá kapcsolódó fűtési- hűtési rendszer ( puffertartály, medence fűtés, használati meleg víz...) aktuátorait. Vezérli a motoros szelepeket, szivattyúkat, útváltókat, figyeli a helyiségek termosztátjait. Így képes egy komplett épület hőtechnikai szabályzására.


Kísérleti dugattyús brikettáló gép

Alkalmas kísérletek végzésére a különböző anyagok brikettálási folyamatának kidolgozására. A berendezéssel fűrészpor és szalma jellegű brikettek készíthetőek. Egyedi berendezések, célgépek gépészeti tervezését vállaljuk a megrendelő igénye szerint.