Üdvözlünk 3D nyomtatás szolgáltatási oldalunkon!

Van egy jó ötleted, de nem tudsz 3D modellezni?
Keress minket bátran ötleteddel a ckrengineering@gmail.com e-mail címen, illetve bármely másik elérhetőségünkön és mi megtervezzük neked.

Lehet, hogy már létezik, amit szeretnél!
Mielőtt megkeresnél minket a modellezéssel kapcsolatban, érdemes körülnézni az ezzel foglalkozó oldalakon, pl: thingiverse.com

Árajánlat kérés: Amennyiben már rendelkezésedre áll a CAD modell, küldd el nekünk a ckrengineering@gmail.com e-mail címre és ez alapján küldünk árajánlatot a nyomtatásra.
3D nyomtatás FDM – Szálhúzásos technológiával

A nyomtatást szálhúzásos technológiával végezzük. Az FDM segítségével koncepciómodellek, működőképes prototípusok és végfelhasználói alkatrészek készíthetők normál, mérnöki felhasználású és ipari hőre lágyuló műanyagból.

Ez az egyetlen olyan professzionális 3D nyomtatási technológia, amely ipari felhasználású, hőre lágyuló műanyagot használ, így az elkészült elemek egyedülálló mechanikai, hő- és vegyi ellenállással bírnak.

Az ezzel a technológiával készült modellek felhasználási területe: prototípus gyártás, kisszériás gyártás, design termékek, pótalkatrész gyártás.
Maximális méret: 22 x 22 x 40cm

A nyomtatáshoz használható anyagok:

PLA+

Olcsó, a legkönnyebben, leggyorsabban nyomtatható, környezetbarát bio műanyag.
Mi kizárólag a legjobb minőségű PLA+ anyagokat használjuk, mely magasabb hőállósággal és jobb mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik az egyszerű PLA-val szemben.

Egyéb speciális anyagok

Ma már nagyon sok különféle alapanyag elérhető, minden egyes kérés esetén az alkatrész felhasználási területének függvényében ajánljuk a leginkább megfelelő és legjobb ár-érték arányú alapanyagokat.